Rosalía, l'artista més escoltada a TikTok España el 2023

Entre les cançons més escoltades de l'any a la plataforma hi ha 'LALA', 'Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol 53', 'TQG' , 'Acróstico' i 'Dembow i Reggaeton' 

La cantant catalana Rosalía

La cantant catalana Rosalía / arxiu

EFE

Rosalía, seguida de Lola Índigo i Aitana, ha estat l'artista més escoltada en els vídeos curts de TikTok durant aquest 2023, segons ha informat aquest dimecres la plataforma en un comunicat.Després d'elles, els artistes preferits pels usuaris de la xarxa social han resultat ser Quevedo, Bad Gyal, Rels B, Saiko, Leo Rizzi i Omar Montes.

La música ha tingut una presència rellevant enguany per a la xarxa social amb cançons com 'Nochentera' de Vicco, temes que tornen a sonar després de molts anys com 'La chica del biquini azul' de Luís Miguel, o la cançó tan popular gairebé exclusiva de TikTok, 'Si no estás' d'Íñigo Quintero.

Entre les cançons més escoltades aquest 2023 es troben: 'LALA' de Mike Towers, 'Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol 53', 'TQG' de la colombiana juntament amb Karol G, 'Acróstico' i 'Dembow i Reggaeton' de l'Alfa & Yandel & Myke Towers. En el ránking de les deu més escoltades també hi són 'Flow Violent' de YoSoyPlex al costat de Ruven, 'BESO' de Rosalía i Rauw Alejandro, 'La Beu (Remix)' de Yng Lucas i Peso Pluma, 'Holanda' de Jhayco i finalment 'Fanfarrón' de Bad Gyal.

TikTok és una xarxa social creada a la Xina per a atreure al públic més jove i que s'ha convertit en un fenomen transgeneracional, compta amb més de mil milions d'usuaris a tot el món, 18 d'aquests milions són d'Espanya.