Mor als 35 anys la influencer Mila de Jesús

Es va fer popular per sotmetre's a una operació de bypass gàstric i hauria mort per una parada cardíaca

Mila de Jesús, en una imatge recent del seu Instagram

Mila de Jesús, en una imatge recent del seu Instagram / INSTAGRAM

La popular influencer brasilera Mila de Jesús ha perdut la vida als 35 anys, segons ha informat una de les seves tres filles, Anna Clara, a través d'Instagram. "Estem molt tristes per la mort de la nostra estimada mare", escrivia acompanyant una imatge de la dona que va guanyar notorietat, sobretot, per la seva impressionant pèrdua de pes després de sotmetre's a un bypass gàstric.

Mila de Jesús, mare de quatre fills i recentment casada amb George Kowszik, residia als Estats Units i, segons mitjans com Daily Mail, New York Post i The U.S., hauria mort a causa d'una parada cardíaca. Fins al moment, els seus familiars no han proporcionat més detalls al respecte.

En el seu missatge, Anna Clara agraeix les mostres de afecte, les pregàries per l'ànima de la seva mare i les condolències rebudes després de la mort de Mila de Jesús el passat dilluns 15 de gener.

Un dels seus fills també ha compartit un emotiu missatge a Instagram, acompanyat d'una imatge amb la seva mare. "Descansa tranquil·la, mare. T'estimo molt. Ningú em estimarà mai com tu. Descansa amb Déu", escriu Pedro Marçal, amb qui celebrava els seus 17 anys el passat setembre amb una publicació a les xarxes.

Mila de Jesús, que tenia quatre fills i s'havia casat recentment amb George Kowszik, va ser recordada amb tristesa també per l'empresària Eduarda Gaia, amiga de la influencer: "No puc creure que hagis marxat i que no poguem riure mai més d'aquella forma que tant ens agradava. Recordaré per sempre la nostra última conversa telefònica. T'estimo molt, amiga", segons publica Univisión.

La influencer va compartir la seva transformació física a les xarxes després de la cirurgia a la qual es va sotmetre, afirmant que "li havia canviat la vida en diversos aspectes" i de la qual se sentia "molt orgullosa". Acompanyava aquest relat amb una fotografia que mostrava una diferència de tretze anys. Una imatge de Mila als 22 anys, amb una samarreta groga, i una imatge de Mila als 35, que revelava la seva pèrdua de pes i la seva nova figura.

De Jesús compartia a les xarxes socials les seves rutines, el seu estil de vida i la seva destacada transformació física, fet que l'ha portat a aconseguir més de 60.000 seguidors.