La manresana Rosa Tous coincideix amb Hillary Clinton en una festa a Sevilla

La bagenca va assistir a una recepció organitzada per Eugenia Martinez de Irujo al palau sevillà de las Dueñas, on va coincidir amb artistes com David Bisbal, Pablo López, Vanesa Martín o José Mercé

La manresana Rosa Tous amb Hillary Clinton (al centre) durant la festa al palau sevillà de las Dueñas

La manresana Rosa Tous amb Hillary Clinton (al centre) durant la festa al palau sevillà de las Dueñas / Instagram | @rosatous

Andrea Izquierdo

Andrea Izquierdo

La manresana i vicepresidenta corporativa de l'empresa de joies Tous, Rosa Tous, ha coincidit a Sevilla amb l'exsecretària d'estat dels Estats Units Hillary Clinton. La bagenca va assistir a una festa que la duquessa de Montoro, Eugenia Martinez de Irujo, i el seu marit, Narcís Rebollo van organitzar aquest dissabte al palau de las Dueñas en honor a la també excandidata a la presidència als EUA. A la recepció, hi havia altres personalitats com la infanta Elena, José María Manzanares, David Bisbal, Vanesa Martín, Los del Río i Pablo López.

Clinton aterrava fa uns dies a Madrid amb motiu d'una conferència, i recollint la proposta que Irujo va fer-li l'any passat durant el seu últim viatge a l'Estat, l'exsecretària d'estat dels Estats Units acceptava visitar Sevilla per conèixer el palau de las Dueñas. Així, la duquessa de Montoro, que té una col·lecció a la marca de joies manresana, i  el president d'Universal Music a Espanya i Portugal Narcís Rebollo van organitzar una gran festa que va comptar amb cares conegudes de diferents sectors de l'Estat. Entre elles, la manresana Rosa Tous, tal com ella mateixa ha compartit a les xarxes socials.

La bagenca ha ensenyat a Instagram alguns fragments de la nit en forma de fotografies i vídeos, on se la pot veure amb Hillary Clinton, Los del Rio i David Bisbal i on també s'observa com l'exsecretària d'estat nord-americana comparteix converses amb la infanta Elena o l'amfitriona, Eugenia Martínez de Irujo. Tampoc hi va faltar la música, i la manresana ha ensenyat alguns dels moments més especials de la nit, com quan Pablo López i Vanessa Martin van cantar al piano la cançó "Me da pena" de la mateixa cantant malaguenya.

La festa també va permetre Clinton conèixer de prop la música de Rocío Jurado, amb una versió de David Bisbal i Vanesa Martin de "Se nos rompió el amor" i ballar amb "La Macarena" de los Del Rio. A banda, l'excandidata a la presidenta dels Estats Units també va poder gaudir d'un tablao flamenco, que va comptar amb figures sevillanes com el ballarí Farruquito i l'intèrpret José Mercé.

Tot plegat, una jornada "màgica i irrepetible d'art i talent", amb un "entorn privilegiat" que va convertir la nit en "inoblidable", segons la manresana Tous.