Manresa és una de les poques ciutats de Catalunya on encara es manté dempeus el campament d'indignats. En poblacions com Sabadell i Mataró també continuen acampats, tot i que en aquest darrer cas abandonaran la protesta la setmana entrant, segons van decidir en l'última assemblea.

A Manresa, el campament es va instal·lar el divendres 20 de maig, dos dies abans de les municipals. La presència dels indignats al carrer de forma indefinida continua, tot i el debat que hi ha hagut les darreres setmanes sobre la possibilitat de desmuntar les tendes i deixar-hi un punt d'informació. A la Catalunya central és l'única que hi ha. A Igualada, Martorell i Sant Fruitós, on hi va haver acampades, es va optar per canalitzar les demandes del moviment per altres camins.

Això és el que han fet, també, a Reus, on fa dues setmanes els indignats van deixar el campament de la plaça Mercadal, on conti-nuen celebrant-hi assemblees un o dos cops la setmana. A Tarragona, l'acampada que hi havia a la plaça de la Font, davant de l'ajuntament, es va dissoldre fa just una setmana. A la també població tarragonina de Valls, l'acampada es va desmuntar també fa una setmana i ara mantenen un punt d'informació a la plaça del Pati.

A la ciutat de Girona, una de les més actives i on les assemblees i actes organitzats pel moviment van arribar a aplegar 3.000 persones, es va decidir abandonar l'acampada el 19 de juny passat. Es continuen fent assemblees a la plaça Catalunya. A Lleida fa un parell de setmanes que els indignats van abandonar la plaça Ricard Vinyes del centre de la ciutat, i mantenen una assemblea setmanal. Més a prop d'aquí, a Terrassa, fa una setmana que els indignats van decidir marxar de la Porta del Raval, davant l'ajuntament, però mantenen viva la protesta al barri de Sant Llorenç. A Sabadell també han optat per portar el moviment als barris i cada dos o tres dies van traslladant les tendes de campanya per diverses zones de la ciutat. L'acampada central que es va instal·lar a la plaça doctor Robert, darrere l'ajuntament, s'ha desmantellat, i ara hi ha un punt d'informació. A la població de Mataró també continua la protesta a la plaça de Santa Anna, però a l'última assemblea es va decidir desmuntar l'acampada la pròxima setmana i deixar-hi un punt d'informació.

Mentrestant, el nou equip de govern de l'Ajuntament de Manresa ha afirmat que el tema de l'acampada de la plaça Sant Domènec és un tema que tenen a l'agenda i que s'ha de resoldre com més aviat millor, però que encara se n'ha d'acabar de parlar.