Aquesta és l'aspecte, segons Metrovacesa, que tindrà l'espai entre l'estació d'autobusos de Manresa i la carretera de Santpedor quan estiguin acabats els edificis i la urbanització del sector. La promoció Nova Alcoholera es durà a terme sobre l'espai que ocupava l'antiga fàbrica de licors l'Alcoholera més la major part de l'actual pàrquing de l'estació d'autobusos.

Metrovacesa ha fet públic que inicia la comercialització de la nova promoció a Manresa. El nou conjunt residencial requerirà d'una inversió de 20 milions d'euros.

Nova Alcoholera estarà formada per dos edificis amb 98 habitatges de 2, 3 i 4 dormitoris.

Comptarà amb una planta soterrani destinada a places d'aparcament per a cotxes i motocicletes i trasters. Les plantes baixes estaran destinades als accessos dels habitatges i locals comercials, vinculats a l'espai lliure públic perimetral.

L'interior de la promoció serà ampli i comptarà amb un estil modern i avantguardista i, el seu disseny, ha estat a càrrec de l'estudi d´arquitectura Farrés-Frias, que compta amb àmplia experiència tant en el desenvolupament de plans urbanístics com a promocions residencials a Barcelona ciutat i resta de Catalunya.

Recreació de com quedarà la promoció des del carrer Sant Antoni Maria Claret Arxiu Particular

El complex estarà integrat amb l'antiga xemeneia de la fàbrica de licors, un bé cultural d'interès local. 

La Nova Alcoholera estarà situada a la confluència de la carretera de Santpedor i el Carrer Sant Antoni Maria Claret, a prop de la plaça Bonavista.

El projecte està previst que s'integri als espais públics de la zona i promogui un nou paisatge residencial a Manresa