Sor Lucía Caram atura el desnonament d'una família a Manresa amb un fill amb paràlisi cerebral

La immobiliària Solvia ha presentat al jutjat la petició de suspensió del llançament que s'havia de dur a terme el 31 de gener

Sor Lucía Caram en una imatge d'arxiu

Sor Lucía Caram en una imatge d'arxiu / OSCAR BAYONA

Redacció

Sor Lucía Caram ha aconseguit aturar el desnonament a Manresa per part de Solvia d'una família amb dos fills petits, un dels quals amb paràlisi cerebral. El llançament s'havia de produir el 31 de gener, però finalment la religiosa ha aconseguit mediar amb la immobiliària, per evitar que la família "anés al carrer".

El cas va arribar a mans de la monja fa dues setmanes a través d'un correu electrònic. La família afectada és una parella jove, amb un nen de sis anys que té paràlisi cerebral i i una nena de dos, que forma part del programa d'infància Invulnerables, en que col·labora la Fundació Convent Santa Clara. Des del coneixement del cas, Caram ha buscat una via de mediació amb la immobiliària per aturar el desnonament. Aquest dijous, la religiosa ha comentat que els serveis de mediació política i social de Solvia han escoltat la reclamació i "ja han presentat al jutjat la petició de suspensió del llançament".

En un vídeo publicat al seu perfil d'Instagram, la religiosa ha volgut agrair la immobiliària, l'equip del projecte Invulnerables de la Fundació La Caixa i l'Ajuntament de Manresa per fer possible la mediació i permetre "que la família pugui gaudir de la pau i el benestar que necessita el seu fill".