Entrevista | Ignasi Martínez Turista de Vilanova i la Geltrú

«Tot el tema de Sant Ignasi de Loiola m’ha encantat»

Ignasi Martínez

Ignasi Martínez / Mireia Arso

Arnau Valverde

Arnau Valverde

La relació de Sant Ignasi de Loiola amb Manresa és el que més va agradar a l’Ignasi Martínez, un veí de Vilanova i la Geltrú que ha aprofitat per visitar Manresa un parell de dies amb la seva dona.

És la primera vegada que veniu a Manresa? 

Sí. N’havíem sentit a parlar molt però no havíem vingut mai. En el nostre cas ens hem trobat que normalment hi ha hagut molt poca oferta hotelera. Al final ens hem allotjat en un hostal. 

Perquè heu decidit venir a passar uns dies de vacances aquí a Manresa?

Farà uns cinc anys nosaltres vam visitar la fira de turisme que es celebra a Barcelona i allà ens van donar molta informació sobre Sant Ignasi de Loiola i la seva relació amb Manresa. Tenien una parada molt interessant i ens va cridar l’atenció. 

Avui és el vostre últim dia a Manresa. Què és el que us ha agradat més de la ciutat?

A mi tot el tema de Sant Ignasi de Loiola m’ha encantat. Vam visitar la Cova i l’església que hi ha allà i la llum que entrava per aquells mosaics em va semblar espectacular. Quan m’explicaven a l’oficina de turisme el que podríem veure-hi ja m’agradava, però veure-ho em va encantar. Pel que fa a la ciutat en si, es pot veure que té molta història.

Ho recomanaríeu?

Sí. És molt interessant i també vull destacar que es menja molt bé. Si que ens va sorprendre que dijous a la nit els restaurants tancaven cuina a les 9 i vam trobar a faltar una mica més d’ambient nocturn tenint en compte que divendres era un dia festiu, però res més.

Subscriu-te per seguir llegint