Sergio García, principal impulsor de la llei de benestar animal, serà a Manresa

Manresa En Comú Podem presentarà les propostes animalistes de la candidatura

Sergio García, director general pels drets dels animals, del Ministeri de Drets socials

Sergio García, director general pels drets dels animals, del Ministeri de Drets socials / Arxiu/David Castro/PIM

Redacció

Sergio García, director general de Drets dels Animals, del Ministeri de Drets socials i Agenda 2030 del Govern de l’Estat, impulsor de la Llei de protecció dels drets i el benestar animal, aprovada el passat mes de març, serà dissabte a Manresa en un acte organitzat per Manresa En Comú Podem, a 2/4 de 5 de la tarda a la plaça de la Pau. 

El director general explicarà les principals novetats que incorpora la llei i acompanyarà l'alcaldable Ana Querol en l’acte de presentació de les propostes de Manresa En Comú Podem en matèria animalista. També hi participaran la Coordinadora de Podem Catalunya, Conchi Abellán, i el número 6 de la candidatura de Manresa, Joan Belmonte.

Aquesta trobada també serà un acte reivindicatiu, davant del mal estat de les zones existents per l'esbarjo dels animals i la mancança d'aquests espais en molts barris de Manresa, problemàtica de la qual ja es va fer ressò la formació fa uns mesos.

A més es parlarà sobre campanyes de sensibilització sobre benestar i tinença d’animals per conscienciar "sobre alguns mals comportaments minoritaris que es donen a la ciutat per part de persones que no retiren els excrements dels seus animals, pràctiques que s’han d’erradicar per garantir la higiene i bona convivència", asseguren.

En finalitzar, està prevista una actuació musical de rock-flamenc.