El Campus Universitari de Manresa celebrarà la jornada de portes obertes el dissabte 6 de maig

Els visitants poden obtenir informació sobre l’oferta universitària de la ciutat

Imatge de visita a la biblioteca del campus

Imatge de visita a la biblioteca del campus / AJM

Redacció

El dissabte 6 de maig, de les 9 del matí i fins les 17.30 hores de la tarda, tindrà lloc una nova edició de la jornada de portes obertes del Campus Manresa amb l’objectiu que futurs estudiants universitaris i les seves famílies, tinguin l'oportunitat de visitar les instal·lacions i conèixer l'oferta d'estudis, serveis i recursos que s'hi ofereixen.

En un comunicat, l'Ajuntament de Manresa explica que tot i que les universitats de la ciutat ja han fet aquest any altres jornades de portes obertes, "aquesta es fa de forma conjunta, perquè els participants puguin endinsar-se de forma completa dins del teixit universitari de la ciutat i contemplar de manera global el conjunt d'espais que el conformen i, alhora, rebre orientació acadèmica i assessorament personalitzat". Els visitants podran accedir a la UManresa-FUB, la UPC Manresa, la Clínica Universitària, les residencies universitàries i a la Biblioteca del Campus Universitari de Manresa (BCUM).

Per assistir a les jornades de portes obertes cal inscripció prèvia. A UManresa clicant aquí. I a la UPC clicant aquí. Les portes obertes estan organitzades per les universitats de Manresa amb la col·laboració de la regidoria d’Ensenyament i Universitats de l’Ajuntament de Manresa.