Nit de marxa de torxes, avui, al Bages i també a Berga

Dilluns al matí es tallarà el trànsit al Passeig per l’acte institucional de la Diada a la plaça 11 de Setembre

Nit de marxa de torxes, avui, al Bages i també a Berga

Nit de marxa de torxes, avui, al Bages i també a Berga / Redacció. Manresa

Redacció. Manresa

Aquest diumenge al vespre hi haurà diverses marxes de torxes per la independència a diferents poblacions del Bages. A Artés començarà a les 10 del vespre a la plaça Catalunya. A Sant Vicenç de Castellet començarà a la plaça de l’Ajuntament a les 8 del vespre. I Manresa recupera la seva després que l’any passat no se celebrés perquè no hi havia prou consens entre les formacions sobiranistes. En aquest cas començarà a 2/4 de 9 del vespre a la plaça Neus Català, a Crist Rei. Una hora abans es podran adquirir les torxes, a un preu de 4 euros.

De la plaça s’anirà cap el Passeig, Sant Domènec, Born, Plana de l’Om, Sant Miquel i plaça Major, on el membre de Decidim!, plataforma pel dret a decidir del País Valencià, Antoni Infante, llegirà un manifest. L’acte el convoca la Comissió 11 de Setembre.

A Berga la marxa de torxes l’organitza l’esquerra independentista. Començarà a 2/4 de 9 del vespre a la plaça Santa Magdalena i arribarà a la plaça de les Fonts passant pel barri vell, on es llegirà un manifest. A continuació hi haurà un sopar popular i una actuació musical al casal Panxo.

Afectacions de trànsit

Per altra part dilluns, amb motiu de l’acte institucional de la Diada a la plaça 11 de Setembre de Manresa, hi haurà afectacions de trànsit. De 9 del matí a 1 del migdia es tallarà la circulació al passeig Pere III i la plaça de l'Onze de Setembre, entre el carrer Séquia i la plaça Espanya. També quedarà tallat l’accés al Pere III des de carrer Circumval·lació (baixada Sindicats), carrer Camps i Fabrés i des de plaça Espanya en direcció a la plaça Bonavista.