L’Escola Montserrat de Sant Vicenç de Castellet i la Fedac Manresa reben el premi Simeó Selga

El Rotary Club de Manresa-Bages va distingir els tallers dedicats a persones vulnerables

El lliurament del premi durant la Gala Simeó Selga

El lliurament del premi durant la Gala Simeó Selga / Arxiu Particular

Redacció

El projecte Tallers d’Educació Emocional, adreçat a persones en situació de vulnerabilitat, ha estat la proposta guanyadora del 22è Premi Simeó Selga del Rotary Club de Manresa-Bages. Es tracta d’una iniciativa de l’alumnat de segon curs del cicle formatiu de grau superior d’Integració Social que imparteixen conjuntament l’Escola Montserrat de Sant Vicenç de Castellet i la Fedac Manresa.

Ajudar col·lectius vulnerables

Els alumnes que cursen el cicle formatiu d’Integració Social s’estan formant perquè en un futur puguin acompanyar col·lectius vulnerables exclosos socialment. El projecte que han dissenyat els estudiants de segon curs consisteix en la celebració d’un cicle de tallers de diferents temàtiques per proporcionar suport emocional a diversos col·lectius vulnerables i a la vegada, promoure’n la inclusió i la igualtat.

El premi va ser lliurat en el decurs de la Gala Simeó Selga del Rotary Club de Manresa, celebrada al teatre Kursaal.

El Rotary Club de Manresa-Bages va apostar el 2019 per donar un nou format al Concert de Reis i celebrar la primera edició de la Gala Simeó Selga. La d’aquest 2024 ha estat la cinquena edició de la gala, patrocinada per la Fundació La Caixa i amb la col·laboració de diverses empreses.