Un motorista resulta ferit després de ser envestit per un cotxe a Manresa

El turisme no ha respectat un senyal de stop i s'ha incorporat al carrer Lemmerz sense veure que venia en sentit contrari una motocicleta

Un agent de la Policia Local de Manresa

Un agent de la Policia Local de Manresa / ARXIU

Laura Serrat

Laura Serrat

Un veí de Sant Joan de Vilatorrada, de 46 anys, ha resultat ferit aquest divendres al matí després de ser envestit per un turisme mentre circulava amb la seva moto per Manresa.

L'accident a tingut lloc deu minuts abans de les 6 del matí, al carrer Lemmerz, a la cruïlla amb el carrer Torroella, quan un turisme no ha respectat un senyal de stop i s'ha incorporat al carrer Lemmerz sense veure que venia en sentit contrari una motocicleta.

La topada ha deixat ferit el motorista, que ha estat atès pel SEM al lloc de l'accident i a causa de les lesions que presentava ha estat traslladat a l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa. Per la seva banda, el conductor del turisme, un home de 23 anys, veí de Sant Joan de Vilatorrada, ha resultat il·lès.

La Policia Local ha practicat les reglamentàries proves d'alcoholèmia i estupefaents a les persones implicades en l'accident i han donat negatiu en ambdós casos.