El Grup de l’Advocacia Jove de Manresa nomena un nou comitè executiu

L’advocat Josep María García Rius assumeix la presidència agafant el relleu de Pilar Ana García Rius 

El nou comitè amb el degà del Col·legi, David Casellas

El nou comitè amb el degà del Col·legi, David Casellas / ARXIU PARTICULAR

Redacció

El Grup de l’Advocacia Jove de Manresa (GAJ Manresa) ha proclamat el nomenament d’un nou comitè executiu encarregat de la defensa dels drets i interessos del col·lectiu d’advocats i advocades joves de Manresa.

L’advocat Josep María García Rius n’assumirà la presidència al llarg d’aquest nou mandat, donant així continuïtat al projecte que durant aquests últims quatre anys ha presidit l’advocada Pilar Ana García Rius.

Les principals finalitats d’aquesta agrupació, incorporada en l’organigrama de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Manresa, són la representació i defensa dels interessos legítims dels advocats i les advocades joves de Manresa.

L’any 2019, després d’anys d’inactivitat, va reactivar-se el Grup de l’Advocacia Jove de Manresa, comptant amb l’impuls de la Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Manresa, en aquell moment dirigida pel seu degà, Abel Pié. Avui en dia, el projecte continua rebent l’impuls i el suport col·legial de l’actual Junta de Govern i del seu degà, David Casellas.

El nou comitè executiu fa un especial agraïment als dos membres sortint que durant aquests últims anys, amb esforç i dedicació, han donat suport a aquest projecte. Durant aquest nou mandat el comitè executiu es compromet a continuar treballant amb il·lusió, empenta, compromís i responsabilitat, amb l’objectiu de seguir promovent que els advocats joves participin i es beneficiïn de l’activitat del grup, facilitant els primers anys d’exercici professional i donant-los veu davant del mateix Col·legi d’Advocats i de les diferents organitzacions i associacions de l’advocacia.