VÍDEO: La trista imatge d'un gosset abandonat que plora quan li donen menjar

Aquestes imatges s'han fet virals a les xarxes socials

Multitud de comentaris han afalagat el que ha fet aquesta noia

Gossos abandonats

Gossos abandonats / WIRESTOCK

Trobar animals abandonats, malauradament, és el pa de cada dia i això passa a tot el món. Voler un gos, un gat, un hàmster, un lloro... No és només voler-lo, és saber que has de cuidar-lo des que l'adoptes fins que mort: passejar-lo, donar-li amor, dedicar-li temps, menjar... La veritat que tenir un animal és, com molta gent diu, no és igual que tenir un fill, però quasi, perquè si els estimes, la teva implicació ha de ser quasi la mateixa. Avui et mostrem un cas que trenca els esquemes.

Un parell de noies estaven a punt de fer un mos, quan de sobte se'ls va acostar un gos, en molt males condicions, pobre! L'animal estava brut, prim i tenia cara de tristor. Les noies se'l van mirar i van decidir donar-li menjar amb una cullera, l'animal anava menjant. A més, li van demanar que s'assegués i ell ho va fer, podent demostrar que abans tenia un amo que li va ensenyar a asseure's quan se li demanava.

El gos és el millor amic de l'home, però l'home no ho és pel gos (en algunes ocasions)

L'animal, de sobte, va mostrar encara més la seva fragilitat i es va posar a plorar. Els ulls del pobre gos es van inundar en un mar de llàgrimes. Tenia els ulls plorosos, mostrant fragilitat, gratitud... Un sense fi de sentiments, perquè els animals també tenen sentiments!

@lalistanews #Internacional | Un perro callejero parece llorar luego de que una mujer le diera comida en la ciudad de Mandaluyong, en Filipinas. 📹:@furyou #perro #comida #perrocallejero #filipinas #LaListaNews ♬ sonido original - La-Lista

El vídeo s'ha fet viral a TikTok amb una multitud de comentaris envers els animals abandonats, la gratitud de la noia per donar-li menjar i amor i, per difondre el vídeo i així aconseguir donar visibilitat a una situació que està en auge. Esperem que, el gos del vídeo hagi aconseguit trobar una família. Els animals s'han de cuidar i adoptar-los és el millor que pots fer!