Els cinc calendaris d'advent més curiosos que pots comprar aquest Nadal

Des de gemmes fins a enigmes immersius: aquests són alguns dels regals que s'amaguen als seus interiors

Caixes d'un calendari d'advent

Caixes d'un calendari d'advent / Pixabay

Noelia Izquierdo

Els calendaris d'advent són famosos des de temps immemorials. De fet, es tracta d'una pràctica que va començar el 1839, amb Johann Hinrich Wichern. Un pastor que dirigia una llar d'acollida per a orfes a Hamburg, i qui va voler fer més agradable el temps d'espera de Nadal. Per això, va decidir col·locar espelmes en un cercle de fusta i reunir-se amb tots al voltant d'ell, per a encendre cada nit un dels ciris. A partir de llavors, la tradició ha evolucionat i, avui dia, trobem calendaris de múltiples temàtiques. Alguns d'ells, ben curiososo. A continuació, te'n compartim cinc:

1.Calendari d'Advent Escape Room: 24 enigmes

Aquest calendari d'Advent ofereix 24 enigmes immersius per a resoldre amb el nostre mòbil. Es tracta del regal perfecte per als amants dels misteris i dels famosos escape room. Podràs arribar al Nadal superant cadascun d'ells? Submergeix-te en més de 10 hores de joc (repartides entre 24 dies) i fes que el compte enrere d'aquest Nadal sigui un repte.

Calendari d'Advent Escape Room

Calendari d'Advent Escape Room / imatge promocional

2.Un per a donar-li sabor al Nadal: més de 600 venuts

Celebra el Nadal amb sabor! Aquest calendari d'Advent ofereix 24 mescles d'espècies premium que han triomfat entre aquells que gaudeixen experimentant a la cuina. Amb elles, podrem donar-li un toc especial i deliciós a les nostres receptes nadalenques. A més, amb cada espècia, podrem inspirar-nos i fer nous plats cada dia. Una de les qualitats que ha fet tan populars a aquestes espècies és que es tracten de mescles elaborades amb ingredients naturals, sense additius ni conservants.

Calendari d'Advent amb 24 mescles d'espècies

Calendari d'Advent amb 24 mescles d'espècies / imatge promocional

3.National Geographic 2023: 24 gemmes que descobrir i amb les quals fer 'joies'

Ha arribat el calendari d'advent perfecte per als fanàtics de la geologia. Cada dia, podrem descobrir una gemma polida. A més, ve inclosa una bossa de col·leccionista per a guardar en lloc segur aquests tresors de la terra. Ve amb sorpresa! Per a culminar el calendari, podrem desenterrar d'un mini maó d'excavació una peça de quars rosa com un autèntic geòleg. Una vegada descobertes totes les gemmes, podrem, també, crear 5 joies, com a collarets.

Calendari del National Geographic 2023

Calendari del National Geographic 2023 / imatge promocional

4.Per als amants dels tes i les infusions orgàniques: Pukka

Mentre esperem amb il·lusió al fet que arribi Nadal, podrem gaudir cada dia d'una de les 24 infusions orgàniques Pukka. Aquestes infusions són 100% orgàniques i submergint-les en aigua bullida entre 5 i 15 minuts (depèn de la varietat), tindrem una beguda plena de sabor i puresa. A més, tal com el seu nom indica, és un calendari que pot penjar-se en la paret gràcies a una corda incorporada. Les infusions Pukka procedeixen d'agricultura orgànica i certificats de comerç just.

Calendari d'infusions Pukka

Calendari d'infusions Pukka / imatge promocional

5.iZoeL, cada sorpresa té la seva utilitat

El calendari d'Advent iZoeL és tot un espectacle de sorpreses. Cadascú, té una utilitat diferent. Un obridor d'ampolles, mitjons de Nadal, collarets, tornavís versàtil, mosquetó resistent... 24 gadgets que ens deixaran gratament sorpresos. Cada regal està acuradament elaborat i fabricat amb materials d'alta qualitat per a garantir una llarga vida útil i un rendiment òptim.Tot un calendari fet per a aventurers.

Calendari d'iZoeL

Calendari d'iZoeL / imatge promocional