RECEPTA | Cargols a la llauna
INGREDIENTS
- 2 kg cargols
- 200 g cansalada viada
- 200 g botifarra crua
- 200 g botifarra negra
- 1 cabeça d’alls
- 1 fulla de llorer
- 200 g tomàquets madurs
- Pa ratllat
- Sucre, pebre vermell dolç
- Sal, pebre
- oli
ELABORACIÓ
- Rentem els cargols i els coem a foc lent amb la cabeça d’all, llorer, sal, pebre i aigua freda i els coem fins que surtin els cargols.
- Trinxem la cansalada i les botifarres.
- Saltem la ceba trinxada i el gra d’all, incorporem la cansalada i les botifarres, julivert i el tomàquet escaldat, pelat i tallat a daus, sal, sucre i pebre.
- Farcim els cargols amb aquest «picadillo» i els anem posant en un plat cap per amunt.
- Introduïm al forn molt calent amb una mica de pa ratllat per sobre i unes gotes d’oli.
- Se serveixen en la mateixa plata.
- Arriba un episodi de pluges a Catalunya: on i quan plourà? Aquesta és la previsió del Meteocat
- Viure amb lipedema, la malaltia de les dones que només s'engreixen: "Em vaig sentir alliberada quan vaig saber per què guanyava tants quilos
- La Policia Nacional alerta sobre aquesta estafa que buida els comptes bancaris
- Mor el conductor d’una furgoneta en un accident a la C-451, a Llobera
- Necrològiques del 9 d'abril del 2024
- El gest desagradable d'una soltera en conèixer l'afició de la seva cita a 'First Dates
- 11 fires i festes que no et pots perdre aquest cap de setmana
- Inauguren un centre dedicat a pilates i ‘Gyrotònic’ a la Buresa de Manresa