Aquest mes de desembre 'El Hormiguero' s'acomiadava d'un col·laborador històric: Jandro, el mag de l'espai que presenta Pablo Motos, anunciava la seva sortida després de 14 anys. «M'agradaria donar-vos les gràcies a tots per haver-me acompanyat en aquest viatge tan emocionant, al·lucinant i tan boig. Mai en la meva vida m'hauria imaginat que em passaria això», va expressar el mag a les seves xarxes.

«Han sigut centenars i centenars d'idees, de màgies grans a màgies petites... Màgies amb Yunke, que estem vius de miracle», recordava el col·laborador, que també s'encarregava de les càmeres ocultes amb nens, una secció ja mítica d''El Hormiguero'.

Doncs bé, tan sols unes setmanes després Jandro ha anunciat el seu nou projecte. El còmic ha estrenat a Youtube un nou espai, 'Cero Camera Tricks', en el qual junt amb Mario López i Miguel Ángel Gea (també mags) fan trucs de tota mena. El primer vídeo, a més, compta amb una particularitat: el mag no parla, només es limita a fer trucs.

Aquest estil de vídeos muts amb només una música de suport en el fons és el primer projecte d'Alejandro López García, conegut com a Jandro, que saltava a la fama gràcies a l'espai de les formigues, on també ha sigut guionista. El seu èxit va ser més enllà del programa i, a més de nombrosos espectacles, Jandro va participar com a il·lusionista en 'Hipnotízame' d'Antena 3 i fins i tot en el programa nord-americà Fool Us de Penn & Teller. Aquest últim programa reconegut arreu del món també hi va participar el 2019 el mag solsoní Pere Rafart.