El 45è aniversari de Prensa Ibèrica va brillar amb música, gastronomia i sostenibilitat

La gala va tenir lloc al madrileny Palau de Liria, i va comptar amb actuacions operístiques, plats d'alta cuina i transport amb models nets, sense emissions

Mercedes-Benz Espanya va donar suport a l'esdeveniment amb la cessió de diversos models elèctrics.

Mercedes-Benz Espanya va donar suport a l'esdeveniment amb la cessió de diversos models elèctrics. / José Luis Rico

Bego Contreras

El 45è aniversari de Prensa Ibèrica va ser tot un èxit. Celebrat el passat dia 13 de març en l'incomparable marc del Palau de Liria de Madrid, un dels emplaçaments històrics més bells de la capital, va reunir res menys que 350 convidats de tots els àmbits, des de l'esport i la vida social fins a la política, els mitjans i el món empresarial.

Presentada per la periodista Isabel Jiménez, la gala va comptar amb diversos fils conductors, com les actuacions musicals, la gastronomia d'alta cuina i el transport sostenible. Mercedes-Benz Espanya va contribuir a la celebració amb la cessió de set vehicles elèctrics d'última generació.

La soprano Pilar Jurado interpretó los temas 'Casta Diva' y 'Sempre Libera'.

La soprano Pilar Jurado interpretó los temas 'Casta Diva' y 'Sempre Libera'. / José Luis Rico

Després del còctel de benvinguda, els convidats van tenir l'oportunitat de recórrer el palau i les seves estances. I, a continuació, va començar el sopar. Però, després d'una breu presentació d'Isabel Jiménez, va arribar la primera sorpresa de la nit: l'actuació de la soprano Pilar Jurado, que va deleitar el públic amb la interpretació de Casta Diva (de Bellini) i Sempre Libera (Verdi).

De la música es va passar a la gastronomia, i el xef Paco Roncero, guanyador de dues estrelles Michelin, va desplegar el seu art culinari per satisfer els assistents. I llavors va ser el moment del discurs de Javier Moll i Arantza Sarasola, president i vicepresidenta de Prensa Ibèrica, que va tenir un to empresarial però també moments molt emotius.

El xef Paco Roncero, amb dues estrelles Michelin, va ser l'encarregat de dissenyar el menú.

El xef Paco Roncero, amb dues estrelles Michelin, va ser l'encarregat de dissenyar el menú. / .

Més tard, la gala es va tancar amb una altra sorpresa musical: l'actuació de l'orquestra ADDA Simfònica d'Alacant, que va interpretar la setena simfonia de Beethoven. I encara va quedar temps per a una copa de cloenda i comiat.

Els models elèctrics EQ de Mercedes-Benz Espanya van aportar una mobilitat neta, sense emissions i empremta ambiental, que va reflectir diversos dels compromisos compartits entre Prensa Ibèrica i el fabricant alemany de cotxes exclusius, com l'impuls econòmic i empresarial, i per descomptat el respecte al medi ambient.