Un melós de calamar i sobrassada, millor proposta del concurs d’arrossos de la Festa de l’Arròs
La colla « El grupet», amb una proposta de melós de calamar i sobrassada es va emportar el premi a la millor proposta del concurs d’arrossos de la Festa de l’Arròs. El plat més ben presentat va ser una paella d’arròs a la llauna, cuinada per la colla «El tros» i el plat més original va ser un arròs de seitons del grup «Noruega». En aquesta edició de la Festa de l’Arròs, es va ampliar la participació en el concurs d’arrossos a vint-i-cinc grups, i també aquells grups que no van participar en el concurs per manca de places, van cuinar al Bosquet, fora de concurs. El jurat estava format pel cuiner de la Fundació Alícia Marc Puig Pey; l’expert en cuina de la Cambra arrossera del Montsià, Gustavo Turón; i el cuiner del Restaurant Casino de Sant Fruitós de Bages, Joan Ramallat.
- Arriba un episodi de pluges a Catalunya: on i quan plourà? Aquesta és la previsió del Meteocat
- La Policia Nacional alerta sobre aquesta estafa que buida els comptes bancaris
- Mor el conductor d’una furgoneta en un accident a la C-451, a Llobera
- Viure amb lipedema, la malaltia de les dones que només s'engreixen: "Em vaig sentir alliberada quan vaig saber per què guanyava tants quilos
- Necrològiques del 9 d'abril del 2024
- El gest desagradable d'una soltera en conèixer l'afició de la seva cita a 'First Dates
- La regió pot canviar en nou mesos una comissària que només n’ha exercit cinc
- 11 fires i festes que no et pots perdre aquest cap de setmana