FORMACIÓ

Obertes les inscripcions al curs formatiu de tall de peix i carn al Molí Fariner de Martorell

REDACCIÓ. MARTORELL

El Centre de Promoció Econòmica de Martorell Molí Fariner acollirà un nou curs de tall de carn i peix que s’iniciarà el pròxim 15 d’abril, de 3 a 8 de la tarda. El curs, que permetrà als alumnes sortir amb el carnet de manipulador d’aliments, tindrà una durada de 60 hores formatives en modalitat presencial.

Els assistents coneixeran diferents parts del producte i els diferents talls que es poden fer, dominaran les funcions necessàries en el procés productiu industrial de tall, embassat i manipulació de productes alimentaris. També aprendran normativa de prevenció de riscos laborals, presa de consciència sobre el medi ambient i l’impacte del món laboral en el mateix.

La formació, amb places limitades a quinze inscrits, s’adreça a persones en situació d’atur que vulguin aprendre o ampliar els seus coneixements de tall d’aliments i manipulació d’aliments.

Per a més informació cal trucar al telèfon 93 775 31 01 o enviar un correu electrònnic a moliempresa@martorell.cat. Les persones interessades poden inscriure’s a través de la pàgina web del consistori.