28 de gener de 2020
28.01.2020

La promoció conjunta entre empreses reprèn les jornades d'ecoturisme de la Vall de Lord

En la sessió del proper dilluns es donaran les eines per crear productes i experiències dirigides als visitants

28.01.2020 | 13:26

L'Associació de Turisme de la Vall de Lord reprendrà, el pròxim dia 3 de febrer de dos quarts de 10 del matí a una del migdia, les Jornades d'Ecoturisme amb una matinal a la biblioteca de Sant Llorenç de Morunys que té per objectiu la creació de productes i experiències dirigides a visitants. Per tant, será una sessió principalment pràctica on s'explicaran eines i estratègies per fer promoció conjunta entre empreses de diferents àmbits del territori, com són l'artesania, l'hostaleria o el petit comerç.

Impartirà la sessió Teia Guix, de Coemprèn, experta en treball conjunt i facilitadora de la cooperació entre diferents iniciatives empresarials, i es realitzarà un taller participatiu amb Judit Pardos, de Raiels. La jornada s'adreça a totes les empreses de lleure que treballen a la Vall de Lord i rodalies (tant privades com públiques), als allotjaments i als artesans de la zona per tal de crear conjuntament paquets d'experiències que siguin atractius.

L'objectiu és que tots els agents implicats hi aportin idees per mirar d'oferir productes adequats a les necessitats i voluntats dels visitants de la zona. La junta de l'entitat anima a les diferents iniciatives empresarials a participar-hi per tal de poder aplicar l'après i aconseguir resultats tangibles.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook