La Fira de Sant Isidre de Solsona obre amb ambient, però pendent del cel

El certamen ha estat inaugurat pel conseller d'Empresa i Treball de la Generalitat, Roger Torrent

Redacció

Solsona acull aquest cap de setmana una de les seves fires de referència, la de Sant Isidre. La tradicional mostra ha obert amb molts visitants que s'han apropat al centre de Solsona per gaudir d'una jornada que reivindica el sector primari. El cel, però, esdevé una amenaça aquest dissabte al matí, ja que tot i haver començat la jornada amb sol, els núvols cada vegada hi són més presents.

El president de la fira, Joan Codina, en un primer balanç sobre les hores inicials del certamen, assegura que s'ha recuperat "l'ambient prepandèmia" i assegura que el tret de sortida "ha estat un èxit". També ha explicat que el mal temps no va perjudicar els actes previs a la inauguració, que van celebrar-se aquest divendres. Només va haver de ser traslladada a l'interior del Consell Comarcal una taula rodona que commemorava els 25 anys de l'incendi del Solsonès.

La fira ha estat inaugurada pel conseller d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, Roger Torrent, que s'ha reunit amb les autoritats locals i comarcals a les 10 del matí al Consell. Després de trobar-se també amb membres de la comissió organitzadora, col·laboradors i patrocinadors de la Fira, a banda de signar el llibre d'honor, ha fet un recorregut per diversos espais del certamen.

La fira compta amb les tradicionals mostres de bestiar vaquí, equí, oví i cabrum. A banda, també reivindicarà altres sectors com són l'artesania, l'automoció i la maquinària industrial. A més a més, centre històric s'omplirà d'activitats, com ara espectacles musicals i de dansa, exposicions i jornades de diferents temàtiques.

Subscriu-te per seguir llegint