La UBIC impulsa la tercera edició de Regala Solsona pels dies de Nadal

Un mateix aparador del centre de la ciutat acollirà productes de fins a 40 comerços locals

L’edició de la Botiga de botigues de l’any passat | UBIC SOLSONA

L’edició de la Botiga de botigues de l’any passat | UBIC SOLSONA / xavi moraleda. solsona

Xavi Moraleda

Aquest Nadal la Unió de Botiguers i Comerciants (UBIC) de Solsona ha tornat a organitzar la iniciativa #regalasolsona amb la «botiga de les botigues». Es tracta de la tercera edició de la campanya i, com en l’any anterior l’aparador continuarà estant al carrer Castell 37. Aquest espai esdevindrà un punt de venda de més de 40 establiments locals que s’hi ha associat i en el qual es trobaran tota mena de productes nadalencs.

La botiga de les botigues serà un establiment que estarà obert fins al dia 5 de gener i que, com esmenten membres de la UBIC, té la finalitat de «donar visibilitat als establiments associats, tot aportant-los un aparador extra en un punt cèntric de l’eix comercial». Com asseguren, a la botiga de Nadal es podrà comprar, trobar idees i experiències per regalar durant les festes.

Quaranta botigues en una

La principal novetat de la campanya ha estat que s’hi ha acollit nous establiments respecte a l’any passat. Tots ells desenvolupen la seva activitat en l’àmbit de Solsona i es dediquen a sectors molt diversos. En total s’hi ha sumat fins auna quarantena: Activa Electrodomèstics Bòfia, Calçats Ribalta, Carnisseria Teresa, Davesas, DSf, Ecoplaers, El Drac, Espar Sala Shop, Estació de Servei Setelsis, Estètica Elisabet, Èxit, Fruits Taribó, Garric Garrac, Gràfiques Dach, Joieria Ester, L’obrador del marc, La Bijuteria, La Palmera, La Vinícola, LC7 Jeans - La Cotillaira, Llibreria Tres Punts, Marc Ramonet fotògraf, Maxidiez Solsona, Maxikids, Milar Pelfort, Moda Valentí, Molsa Toleràncies, Moncrep, Nails & Beauty, Nuri espai de perruqueria, Ofiset Papereria, Òptica Jané, Opticàlia Centre Visió, Perruqueria Maria, Portal del Pont, Quitxalla, Resol, Tàndem, TKS Sport Ribera, Torra Stil, Vetes i fils i Zona R.

Aquesta iniciativa ha estat possible gràcies a la col·laboració dels alumnes del Cicle d’Activitats Comercials de l’Escola Arrels.