El Consell Comarcal millora alguns camins del Solsonès

Les actuacions han costat 110.110 euros i s’han fet als termes municipals de Guixers, Lladurs i Navès

Tanques de seguretat que s’han instal·lat | CONSELL COMARCAL SOLSONÈS

Tanques de seguretat que s’han instal·lat | CONSELL COMARCAL SOLSONÈS / xavi moraleda. Solsonès

Xavi Moraleda. Solsonès

El Consell Comarcal del Solsonès ha anunciat que ja s’han efectuat les obres de millora de les infraestructures viàries dels camins de Sant Pere de Graudescales a Molí de Bancell i del pont de Querol a l’Hostal de Roquer. En total, s’han col·locat més de 1.000 metres de tanques i s’han pavimentat més de sis quilòmetres de via, un projecte que ha costat 110.110 euros i que, majoritàriament, ha estat subvencionat pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

Aquest finançament va ser de 99.099 euros, estava destinat a la «millora d’infraestructures viàries a nuclis rurals habitats, als serveis bàsics i a les explotacions agràries en àrees rurals i en comarques de muntanya». La diferència la van assumir els ajuntaments de Guixers, Lladurs i Navès.

L’actuació de Sant Pere de Graudescales a Molí de Bancell, als termes municipals de Guixers i Navès, ha consistit en la millora de la seguretat a partir d’instal·lar tanques de protecció mixtes en un total de 1.060 metres. Al camí del pont de Querol a l’Hostal de Roquer, a Lladurs, s’ha millorat la infraestructura d’accés ja existent que connecta el municipi amb Castellar de la Ribera, a partir de la seva pavimentació.