Sant Llorenç crearà un calendari per evitar nous errors en la programació de la zona esportiva

Per un malentès del consistori i l'associació l'Arada els membres de la Coral Morunys i els socis del gimnàs van coincidir en horari i espai per fer les seves respectives activitats

Sala polivalent de Sant Llorenç de Morunys

Sala polivalent de Sant Llorenç de Morunys / Aj de Sant Llorenç

L'Ajuntament de Sant Llorenç de Morunys crearà «de forma urgent» un nou calendari per evitar que tinguin lloc nous errors a la programació de la sala polivalent de la zona esportiva. Aquesta acció ha estat impulsada pel fet que dues activitats, que comptaven amb la corresponent aprovació per part del consistori i l'Associació de l'Arcada, van coincidir en horaris i espai. Les agrupacions que es van veure afectades per aquest malentès van ser la Coral Morunys i els socis del gimnàs.

Segons ha detallat el consistori, l'error va ser causat pel fet que des de les 20 h a les 20:20 h del passat dimarts hi havia dues activitats diferents programades a la mateixa sala de la zona esportiva municipal. La sala polivalent és d'ús preferent per l'Associació de l'Arcada de jubilats i pensionistes de la Vall de Lord i, per tant, tots els actes que tinguin lloc en aquest espai han de tenir el seu vistiplau. Tot i això, les dues activitats comptaven amb aquesta aprovació, de manera que va ser un error per part del consistori i l'Arcada.

Per aquest motiu, l'Ajuntament de Sant Llorenç ha assegurat que crearà un calendari conjunt entre tots els organismes implicats, el mateix consistori, l'Arcada i el gimnàs, per facilitar que totes les parts puguin estar al corrent de l'ocupació de l'equipament i programar-hi activitats únicament quan estigui lliure. D'aquesta manera, esperen que «no es torni a repetir una situació desagradable» com la del passat dimarts.