Nomenen Pere Buhigas nou director de Ràdio 4

Carme Nicolás és la nova sotsdirectora de Continguts i Programació de RTVE Catalunya

El nou director de Ràdio 4, Pere Buhigas

El nou director de Ràdio 4, Pere Buhigas / ACN

ACN

El periodista Pere Buhigas ha estat nomenat nou director de Ràdio 4. Fins ara era sotsdirector de projectes transmèdia de RTVE, participant al projecte IVERES, 'Identificació, verificació i resposta' contra la desinformació; i és professor de la Facultat de Comunicació de la Universitat Internacional de Catalunya, (UIC). Buhigas és també membre del Col·legi de Periodistes de Catalunya, de l'Associació Espanyola de Comunicació Científica i de l'Observatori de la Intel·ligència artificial i les Noves Tecnologies de la UIC.

Prèviament ha estat director de RTVE Catalunya i de programes informatius, tant de Ràdio Nacional d'Espanya com de Televisió Espanyola a Catalunya. Anteriorment, va dirigir diverses emissores locals de Ràdio Nacional d'Espanya. Tota la seva trajectòria professional s'ha desenvolupat com a periodista a la televisió i la ràdio, especialitzant-se en el tractament audiovisual de la informació i en el periodisme científic. Ha presentat i dirigit durant sis temporades el programa de ciència i tecnologia 'Lab24' del canal 24 Horas de RTVE.

D'altra banda, Carme Nicolás ha estat nomenada sotsdirectora de Continguts i Programació de RTVE Catalunya. És llicenciada en Periodisme i va començar a treballar a TVE l'any 1999. En els darrers anys ha estat responsable de la coordinació de la programació territorial de Catalunya, ha dirigit i codirigit programes de TVE com '¡Qué Animal!', 'Va de verd' o 'Babel'.