Paper film a la nevera: el truc que tot Espanya està seguint

El nou mètode canvia el lloc de la cuina on guardes el rotllo de paper transparent

Paper film a la nevera

Paper film a la nevera

Olaya López Munuera

No hi ha dubte: el paper film és un dels elements més útils de la llista de la compra. Tot i que, molts activistes climàtics han aixecat la veu contra aquest tipus de productes d'un sol ús pels residus que generen i el seu impacte nociu al planeta, encara són moltes les persones que, per manca de temps o d'informació no han pogut substituir-lo per una altra alternativa més sostenible.

De vegades, per buscar una opció millor per al planeta no cal anar-se'n a invents molt sofisticats: només cal intentar canviar els hàbits per començar a reduir tot el que sigui d'un sol ús. En el cas del paper film, n'hi ha prou amb un 'tupper' de tota la vida o alguns dels utensilis de silicona reutilitzables que compleixen amb la seva funció.

Però, si encara no hem arribat a aquest punt i continuem utilitzant paper film per a les nostres tasques culinàries i domèstiques, hi ha una manera millor o, si més no, això diuen a TikTok.

En els últims mesos s'ha popularitzat un truc a través d'aquesta plataforma que consisteix, ni més ni menys que posar el paper film a la nevera. Encara que pugui semblar desgavellat, a priori, es tracta d'una opció realment útil, com bé demostren milers de persones que ho han començat a fer, pràcticament cada dia.

El secret del paper film a la nevera que cada vegada posen en pràctica més persones

Imatge d'arxiu d'un home mirant a l'interior de la nevera

Nevera

Tot i que, el paper film porta camí de fer els cent anys, ha aconseguit sobreviure al llarg de les dècades gràcies a la seva utilitat per conservar els aliments frescos, la seva versatilitat i el seu baix preu. A més, es tracta d'una eina fàcil d'utilitzar o almenys això diuen: A qui no se li ha quedat enganxada la vora i ha hagut de fer autèntics malabars per desembolicar-lo?

Per sort, a partir d'ara i gràcies al truc viral de TikTok això no et tornarà a passar: només has de canviar el lloc de la cuina on guardes el paper film. Fins ara, la majoria de persones acostumaven a guardar-lo en algun calaix de la cuina però, sens dubte el millor lloc per posar-lo és el frigorífic: així podrem utilitzar-lo tantes vegades com vulguem sense que s'enganxi incòmodament sobre si mateix.