Embolica't els peus amb paper d'alumini: el truc viral que està en auge

Coneix tots els beneficis d'aquest producte de la llar

Cuida els teus peus amb paper d'alumini

Cuida els teus peus amb paper d'alumini / fabrikasimf

M. R.

Caminar, córrer, conduir, treballar o passejar. En el nostre dia a dia, utilitzem els peus constantment, ja que són els que ens porten d'un lloc a un altre. Cuidar-los hauria de ser una tasca fonamental, tot i que, en molts moments no ho fem, descuidant el nostre calçat i comoditat. Mantenir la cura dels peus amb les sabates i amb certes rutines farà que no ens facin mal, mala olor, ni que puguem patir problemes articulars o ossis amb el pas del temps. Us deixem uns trucs pels peus que ajudaran a cuidar la vostra salut i sense gastar diners extres.

El paper d'alumini com a multiús

Generalment, fem servir paper d'alumini a la cuina per conservar els aliments, però aquest producte té molts usos. És increïble el que passa si ho fas servir als peus.

El paper d'alumini és un dels productes que mai no han de faltar al nostre rebost, ja que és molt versàtil i podem utilitzar-lo per a diferents fins. El més comú, per exemple, és la conservació d'aliments: embolicar-los ajuda que es conservin durant més temps i evita que les olors es propaguin per la nevera, com en el cas de les cebes i els alls, que no són del gust de tothom, però són bàsics a la cuina.

Posar paper d'alumini a les claus del cotxe perquè no te'l robin

Paper d'alumini pels peus / @ fabrikasimf

Però el paper d'alumini també es pot fer servir per millorar altres aspectes de la vida quotidiana, i un dels més sorprenents és l'inherent als nostres peus. Embolicar-los completament pot aportar increïbles beneficis: un truc que molta gent ja fa servir i que avui volem il·lustrar. És molt senzill de fer, i us alleugerarà els peus. I heus aquí per què.

Què passa si ens emboliquem els peus amb paper d'alumini?

De vegades sentim un dolor o agafem un fort refredat que no desapareix. La solució és aquest rotlle de paper d'alumini. Només cal embolicar bé els extrems amb el paper d'alumini: en el primer cas, envolta l'articulació adolorida, mantenint l'embenat posat tota la nit mentre dorms, durant almenys 7 nits.

En el segon cas, hi ha persones que diuen que, després d'embolicar-los en paper d'alumini, si els deixem així durant aproximadament una hora, després traiem l'embolcall i deixem que les nostres extremitats respirin, aconseguirem que el refredat quedi curat, sempre que se segueixi aquest tractament durant uns dies.

Altres usos del paper d'alumini

Però això no és tot, perquè també podem fer un embut d'emergència amb paper d'alumini si no en tenim cap a casa i necessitem abocar un líquid: només cal crear una mena de con, després tallar la part més estreta i tindrem una eina en un tres i no res.

També és un producte excel·lent per esmolar les nostres tisores: només cal tallar-ne tires i les fulles funcionaran millor de seguida. Per acabar, un truc de bellesa: si sentim que els nostres ulls i rostre estan cansats, podem utilitzar paper d'alumini per solucionar el problema. Haurem de posar una mica de paper d'alumini al congelador durant unes hores, després treure'l i col·locar-lo sobre les nostres galtes i parpelles per sentir un alleugeriment immediat.