El truc casolà per deixar la catifa ben neta

Les catifes són ideals per fer del nostre espai un lloc reconfortant

Descobriràs com netejar-la en un tres i no res i deixar-la com nova

Descobreix el millor truc per deixar la catifa com nova

Descobreix el millor truc per deixar la catifa com nova / freepik

R. N. V.

En dies freds a tots ens ve de gust estar a casa amb la manteta i posar els peus sobre la catifa. Les catifes són perfectes per aïllar el fred dels nostres peus descalços, però també per tenir un habitatge reconfortant i bonic. La decoració és un aspecte important a l'hora de sentir-nos còmodes dins la nostra llar. Però, què passa amb les catifes? Que sovint s'embruten de pols i altre tipus de brutícia. I netejar-les sol ser una tasca bastant àrdua. Tot i això, avui no et preocupis perquè descobriràs com netejar-la de forma efectiva.

Les catifes

Aquests elements decoratius són focus d'àcars i bacteris, per la qual cosa cal tenir especial cura amb la neteja per deixar-les com a noves.

Per això, hi ha molts trucs que ajuden en les neteges de la llar i un d'ells t'ajudarà especialment amb les catifes que tinguis a casa teva.

A part de la seva eficàcia, amb aquest senzill mètode no gastaràs gaire, ja que només necessites dos productes que segur que tens a casa.

Com netejar la catifa

Com netejar la catifa / wirestok

El truc més eficaç

Per realitzar aquest senzill truc i deixar les catifes de casa teva lluents només necessites bicarbonat de sodi, vinagre blanc i una aspiradora.

Primer, hauràs d'aspirar la catifa per eliminar tota la pols. Després, caldrà posar una capa de bicarbonat i deixar-la actuar durant mitja hora. Posteriorment, hauràs de tornar a aspirar.

El pas següent serà polvoritzar la catifa amb una solució de vinagre i aigua (en la mateixa proporció). Un cop seca, estarà com a nova.