Neteja les parets de brutícia i humitat amb aquests trucs

Coneixes el remei de les 20 gotes d'aranja?

T'expliquem com netejar una paret blanca i una de color sense fer-la malbé

Elimina les floridures de la paret

Taques i humitat a la paret; el truc per eliminar-les

Taques i humitat a la paret; el truc per eliminar-les / freepik

R.P.

Mantenir les parets netes i sense humitat pot arribar a ser molt difícil. Això depèn de la zona en la qual visquem o dels anys de l'habitatge, entre altres. Si vivim a prop del mar és molt probable que, amb el pas dels anys tinguem problemes d'humitats a les parets. A part d'aquests dos punts, el tipus de pintura que du la nostra paret serà clau si volem repintar-la o acabar amb les taques. La pintura rentable, tot i ser de bona qualitat, pot donar problemes a l'hora de netejar-la. Normalment aquest tipus de pintura és setinada. En canvi, la pintura transpirable és mat. En aquest article, podreu descobrir com acabar amb les indesitjables taques de floridura de les parets; només necessitareu aplicar 20 gotes del producte miracle i adeu humitats.

Elimina les taques de la paret

Tenim dues tècniques per eliminar la floridura i la brutícia de les parets blanques:

  • En el primer cas, barreja bicarbonat i vinagre. Aquests dos productes actuen com a blanquejadors. Això, pot ser un hàndicap. Així doncs, prova la barreja en una zona petita i amagada de la paret abans de fer-ho a la taca grossa o zona visible. A més, podem utilitzar peròxid d'hidrogen per acabar amb la brutícia de la paret. Per fer-ho correctament, després del seu ús, has d'utilitzar un assecador per eixugar la paret.

Recorda utilitzar una mascareta per evitar inhalar els residus que estem eliminant.

  • En el segon cas, utilitza sabó neutre i aigua. Utilitza una esponja de microfibra i frega amb suavitat les taques.
Neteja la paret amb delicadesa

Neteja la paret amb delicadesa / freepik

Eliminar la floridura sense pintar

Les taques de floridura són força insidioses i sempre hem de prevenir el problema abans que solucionar-ho. Si busquem un remei eficaç, però suau perquè hem pintat la paret recentment i han aparegut taques de floridura inesperades, podem provar alguna cosa especial.

L'extracte de llavor d'aranja és fantàstic per combatre la floridura. Podem trobar-lo a herbolaris o preparar-lo a casa. Tot el que necessites són 20 gotes diluïdes en dues tasses d'aigua que després polvoritzaràs sobre la taca. De nou, ves amb compte a l'hora de fregar; fes-ho lleugerament per no fer malbé la paret.

En el cas de la pintura rentable però acolorida, hem d'utilitzar un drap blanc i escorre'l bé abans de fer-lo tenir contacte amb els productes que hàgim decidit utilitzar. Hem de donar tocs i no fregar i esperar que el sabó actuï. Això pot trigar fins a mitja hora, així que deixa-ho assecar i avalua el resultat. Si les taques de brutícia no desapareixen i no ens queda més remei que tornar a pintar, podríem pensar en un tint acrílic. Penetra profundament als porus eliminant les taques, resisteix a les substàncies alcalines i absorbeix poca aigua.

Les resines acríliques se solen utilitzar per pintar exteriors, però en el cas de les taques persistents, podrien ser un recurs a utilitzar com a solució al problema.