Aprèn a fer un ambientador natural

La teva casa farà olor del que tu vulguis

No et costarà gaires diners i el podràs utilitzar a demanda

Aquest ambientador tindrà molts beneficis per a la teva salut

Crea el teu difusor personalitzat

Crea el teu difusor personalitzat / pvproductions

T'agradaria arribar a casa i que fes una olor acollidora? I si fos la teva olor preferida? Quan arribem a casa, ens agrada sentir-nos còmodes i a gust. Tenir la possibilitat de crear el nostre propi difusor d'aromes és tot un privilegi i, realment, no costa tant. En aquest article, t'expliquem com fer-lo.

Durant l'hivern solem mantenir les finestres tancades quasi tot el dia. Tot i que, es recomana obrir cada cert temps per ventilar l'habitatge. Obrir durant les hores de Sol és essencial. Quan arriba la nit hi haurà humitat i pot entrar a les nostres estances, fent malbé mobles, parets o fins i tot, perjudicant la nostra salut. Així doncs, el millor és donar una mica d'olor fresca a la nostra estança.

Preparem el nostre ambientador natural. Per a fer-ho, només necessitaràs seguir al peu de la lletra aquests senzills passos.

El teu ambientador natural

El teu ambientador natural / mdjaff

El teu ambientador natural

Ingredients

  • Un pot d'esprai (difusor - polvoritzador)
  • Aigua
  • Alcohol isopropílic
  • Oli essencial

Passos a seguir

Agafa el pot d'esprai i emplena'l amb 28 mil·lilitres d'alcohol isopropílic, 85 mil·lilitres d'aigua i unes gotes d'oli essencial. Després barreja-ho enèrgicament. Ara ja tens el teu ambientador a demanda, econòmic i al teu gust.

Els olis essencials són grans aliats contra les males olors, però, a més, ens ajuden en certs aspectes de la nostra salut. Hi ha olis de lavanda, menta, eucaliptus, etcètera. Si vols relaxar-te o respirar millor, hauràs d'escollir la menta o la lavanda.