Vols conèixer la tendència de primavera en perruqueria del 2024?

Els looks més desenfrenats per semblar fins a 10 anys més joves

Vols conèixer el look de moda per aquesta primavera 2024?

Vols conèixer el look de moda per aquesta primavera 2024? / nikitabuida

Emma Ferrara

Tens ganes d'anar a la moda? Tens ganes de fer un canvi de look potent? Doncs si t'atreveixes, el que es portarà durant aquesta primavera seran els cabells curts. Aquest tall rejoveneix fins a 10 anys la teva aparença i, a més, crearà un efecte òptic impressionant, realçant certes parts de la cara i minimitzant imperfeccions. Et mostrem els looks primavera 2024.

El color també hi jugarà un paper important. Les darreres tendències confirmen el triomf dels tons vius també per a la temporada que ve d'estiu. Per als que no els agrada el tint, però volen aclarir-ne el color i amagar el rebrot i els cabells blancs, el mercat ofereix diverses alternatives. Alguns estratagemes no només cobreixen els cabells amb meravellosos colors, sinó que també els nodreixen en profunditat.

Trobar el color adequat, però també el tall correcte per a cada dona i cada edat, no és certament senzill. A part del gust personal, cal tenir en compte una sèrie de factors.

La conformació del rostre i el tipus de cabell, per exemple, són elements als quals el perruquer haurà de parar molta atenció. D'altra banda, val més sortir de la perruqueria amb un tall que ens realci, que amb l'última moda que no ens fa justícia.

Estem assistint a un canvi d'estil veritable. Les tendències es casen cada cop més amb línies de moda, però fàcils d'estilitzar. I el millor és que molts talls estan dissenyats per complaure tant els llisos com els arrissats.

Així és el tall 'pixie'

En els darrers anys, el tall 'pixie' està de moda. Bàsicament un bob molt curt, especialment al clatell. Un tall molt apreciat per les dones grans, però també per les més joves que volen ser atrevides amb els cabells, descobrint el seu rostre.

Per a l'estiu, el tall 'pixie' es converteix en “cropped”. Aquest és el pentinat de moda antiedat que ja està de moda. Un tall curt, però més esfilagarsat. Segons els experts del sector, aquesta versió es va crear inspirant-se en dos talls més de moda: el mullet i el shag.

Bàsicament, té un aspecte més cònic i allargat que el bob curt. Generalment, amb aquest tall, els cabells es giren i es pentina cap endavant, emmarcant tota la cara. El clatell també està cobert pels cabells (encara que lleugerament).

La cua del davant realça els pòmuls i defineix la cara, aixecant òpticament els volums del front. Un estil de cabell que prefereix l'assecatge natural (ideal per als dies de platja), en lloc de pentinar-se repetidament amb un raspall d'assecador.