Els trucs per acabar amb les fortes olors de peix

Cuinar peix ja no serà un problema

Elimina les males olors amb aquests senzills trucs

Acaba amb les males olors després de cuinar peix

Acaba amb les males olors després de cuinar peix / mdjaff

R. A. C.

Cuidar la nostra alimentació comença per una dieta variada. El consum de peix, malgrat que no és molt freqüent, és molt necessari. El peix té diverses propietats molt beneficioses per la nostra salut. Es recomana menjar-ne almenys dues vegades a la setmana. Un dels problemes que ens trobem a l'hora de consumir-lo és que fa molta olor i aquesta olor després de cuinar-lo pot quedar impregnada a la cuina i estesa a la resta d'estances de la nostra llar. En aquest article t'explicarem com eliminar aquesta olor i poder gaudir del peix com es mereix.

Els dos trucs per acabar amb l'olor de peix

Una manera per prevenir que el teu saló faci olor de peixateria és submergint el peix cru en llet. Posa el peix dins el bol de llet durant deu minuts. Això ho has de fer mitja hora abans de cuinar-lo. Escorre'l bé després, sobretot si l'has de fregir.

Si aquesta idea no et convenç gaire, també pots picar una mica de gingebre i posar-lo sobre el peix cru. Deixa-ho reposar uns minuts i en acabat, rentar-ho amb aigua freda. No oblidis obrir la finestra i posar la campana extractora. Aquests dos petits gestos ajudaran molt a absorbir la forta olor.

Que l'olor de peix no envaeixi les teves estances

Que l'olor de peix no envaeixi les teves estances / freepik

Com acabo amb les olors de peix a la casa

Si el teu problema és que ja has cuinat el peix, també hi ha uns quants consells per aplicar quan l'olor ja és a la casa.

  • Quan acabeu de cuinar amb peix, poseu a bullir en una olla tres tasses d'aigua amb dues tasses de vinagre blanc. Si no suporteu l'olor del vinagre, podeu provar de bullir aigua amb el suc d'una llimona, juntament amb les closques i dues cullerades de canyella en pols.
  • Fregar el terra de la cuina amb aigua i un bon raig de vinagre vermell i deixar que s'assequi.
  • Posar a torrar un grapat de grans de cafè, que es caracteritza per la seva capacitat d'absorbir les males olors i és un gran aliat per neutralitzar-los.
  • Per eliminar-lo de les paelles, esbandiu-lo amb aigua i vinagre o deixeu-lo a remull en aigua amb bicarbonat fins que es refredi.