L'ICL Manresa ha fet oficial aquest dilluns l'acord de cessió per un any del pivot Juan José Garcia, procedent del CAI Saragossa, amb el qual tancarà el joc interior. Segons ha explicat el club a aquest diari, ara ja només queda la incorporació d'un darrer fitxatge, mentre que a Àlex Barrera, ex-Penya, se li ha fet un contracte d'un mes, tot i que la voluntat és quedar-se'l.

Juan José García és un ala-pivot de 2,01m i 26 anys. Nascut el 24 d´abril del 1989 a Santo Domingo (República Dominicana). Entraria en la quota de nacionals, ja que va fer la formació a Espanya, primer al col·legi Cristo Rey de Madrid, i més tard a l'Eurocolegio Casvi de Boadilla del Monte, a l'EBA. Quan el va fitxar el CAI, es trobava a les files de l'Oviedo de la LEB Or, on feia unes mitjanes d'11 punts, 6,8 rebots i 13,6 de valoració, amb la mitjana del 45% en triples; en el CAI va ser poc utilitzat, amb 17 minuts en total en 6 partits.

El CAI el va fitxar el març passat quan Albert Fontet va rescindir el contracte i li feia falta cobrir amb un nacional la seva baixa. El CAI, a través del seu director esportiu, Willy Villar, va confirmar a Regió7 que Juan José García serà cedit al Manresa i que Isaac Fotu té plaça segura en l'equip del CAI de cara al proper curs. A Saragossa estan molt contents de l'evolució que ha tingut el neozelandès en el seu pas pel Congost.

Trajectòria de Juan José García

2013 - Titanes del Licey (República Dominicana)

2013-14 - Union Financiera Oviedo

2014 - Titanes del Licey (República Dominicana)

2014-15 - Union Financiera Oviedo

Març del 2015 - Fitxa pel CAI Zaragoza

2015 - Titanes del Licey (República Dominicana)