Com tractar i dominar els cabells arrissats

Coneix els millors trucs perquè et quedin uns rínxols de pel·lícula, cuidant en tot moment els teus cabells

Descobreix com cuidar els teus rissos

Descobreix com cuidar els teus rissos / getty images

Eva Remolina / AMIC

Els cabells arrissats poden ser un gran avantatge si se sap com gestionar-los correctament. Amb la cura adequada i les tècniques de pentinat adients, pots lluir uns cabells radiants i plens de vida.

Les estratègies per a tractar els cabells arrissats són:

  • Hidrata: Els cabells arrissats solen tendir a ser secs, així que és fonamental hidratar-los regularment. Utilitza un bon condicionador hidratant i una mascareta capil·lar una vegada a la setmana per mantenir els teus rínxols suaus i flexibles.
  • No rentis els cabells massa sovint: Rentar els cabells arrissats massa sovint pot eliminar els olis naturals que els mantenen hidratats. Intenta espaiar les rentades i emprar un xampú suau sense sulfats.
  • Tècnica d'assecament: Eixugar el cabell amb una tovallola pot provocar frizz. En lloc d'això, opta per eixugar-lo amb una tovallola de microfibra o de cotó, o bé usa una samarreta de cotó vella. Aplica els productes amb el cabell encara humit i deixa'l eixugar al natural sempre que sigui possible.
  • Utilitza els productes adequats: Escull productes específics per a cabells arrissats, com ara gels, cremes i olis per a rínxols. Aquests productes ajuden a definir els rínxols i a mantenir-los en forma.
Els trucs per pentinar els cabells arrissats

Els trucs per pentinar els cabells arrissats / wayhomestudio

Alguns dels productes recomanats són:

  • Crema activadora de rínxols: Aquesta crema ajuda a definir i suavitzar els rínxols sense deixar residus pesats.
  • Gel per a rínxols: Un gel per a rínxols proporciona una fixació lleugera i ajuda a mantenir la forma dels rínxols durant tot el dia.
  • Olis nutritius: Un oli capil·lar nutritiu ajuda a combatre la sequedat i el frizz, deixant els rínxols brillants i suaus.

Tècniques de pentinatge per a cabells arrissats:

  • Trenca els rínxols: Fes servir els dits per trencar els rínxols i donar-los forma mentre apliques els productes. Això ajuda a definir els rínxols i a prevenir el frizz.
  • Pentina amb un raspall de rínxols: Usa un raspall de rínxols ampli i de dents separades per pentinar els cabells mentre estan humits. Això ajuda a desfer els nusos sense trencar els rínxols.
  • Eixuga a l'aire lliure: En lloc d'utilitzar un assecador, deixa que el cabell s'eixugui a l'aire lliure sempre que sigui possible. Això ajuda a mantenir la forma dels rínxols sense afegir calor.
  • Twist-out o "torsió": Aquesta tècnica consisteix a torçar petits trossos de cabell mentre està humit i deixar-los eixugar a l'aire. Quan els desfàs, obtindràs uns rínxols definits i amb volum.