El fotògraf manresà Pepe Moyano s'endú el premi a la millor col·lecció de fotos de l'Europeen Balloon Festival

Carles Alasraki, de Santa Fe del Penedès, va guanya el primer premi del concurs igualadí amb l'obra "Entre Globus"

Premiats en el concurs de fotografia de l'Europeen Balloon Festival 2021

Premiats en el concurs de fotografia de l'Europeen Balloon Festival 2021 / CFEBF

Redacció

El fotògraf Pepe Moyano ha estat el guanyador del premi a la millor col·lecció d'imatges de l'Europeen Balloon Festival i Carles Alasraki s'endú el primer premi per la fotografia “Entre Globus”. Hi han participat una setantena d'artistes, amb gairebé dues-centes obres presentades al Concurs de Fotografia convocat per l’Ajuntament d’Igualada i l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada coincidint amb la 25a edició de l’European Balloon Festival celebrat el passat mes de juliol. Fins al dia 24 d’octubre, les obres guanyadores i les seleccionades ja es poden veure a la Sala Municipal d’Exposicions d’Igualada.

L’acte de lliurament de premis va tenir lloc, en format molt reduït, el passat 8 d’octubre, amb la presència dels regidors de l’Ajuntament d’Igualada Miquel Vives, Patrícia Illa i Pere Camps, membres de l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada i de les empreses col·laboradores del concurs. El primer especial Ajuntament d’Igualada a la millor col·lecció de tres fotografies va ser pel fotògraf Pepe Moyano Llamas, de Manresa, per la sèrie “Performance al Museu de la Pell”. Es va endur 500 euros i un trofeu de l’Ajuntament d’Igualada.

El primer premi del concurs, dotat amb 500 euros i un trofeu Ultramagic, se’l va endur Carles Alasraki Alberti, de Santa Fe del Penedès, per la fotografia “Entre Globus”. El segon premi, dotat amb 250 euros i un trofeu Events, va ser per l’obra “Gaudim” de Víctor Barroso Romero, de Vilanova del Camí. I finalment, els tres tercers premis van ser per Marc Quintana Bosch d’Igualada, que es va endur un vol en globus i el trofeu Globus Kon Tiki, per Andreu Noguero Cazorla de Sitges, que va guanyar un vol en globus i el trofeu Camins de Vent, i per Manel Marimon Gomis d’Igualada, que també es va endur un vol en globus i el trofeu Anoia Balloons. El jurat estava format per tres persones assignades per la Federació Catalana de Fotografia, Lluís Calle, Santi Bajona i Víctor Murillo.

L’exposició es pot visitar fins al dia 24 d’octubre a la Sala Municipal d’Exposicions (c/Garcia Fossas, 2, a la plaça de la Creu) els dimarts, dimecres i dijous de 18 a 20 h, els divendres de 17.30 h a 20.30 h, els dissabtes d’11 a 14 h i de 17.30 a 20.30 h, i els diumenges d’11 a 14 h. Dilluns i festius laborables tancat.