La intel·ligència artificial i les possibilitats de la xarxa 5D, en una jornada formativa a Igualada

Presentació de la jornada de tecnològia digital del Penedès

Presentació de la jornada de tecnològia digital del Penedès / Aj Igualada

Redacció

Igualada acollirà una jornada de formació sobre set de les principals tecnologies que estran transformant l’economia i la societat en l’actualitat, L’Internet de les coses (IoT) , la intel·ligència Artificial (IA), els Drons, el 5G, Blockchain, Ciberseguretat i New. Aquestes temàtiques de màxima actualitat per les seves aplicacions en el món tecnològic s'exposaran en una jornada que es duu a terme el pròxim 18 d'octubre, a la sala d'actes del Campus Universitari d'Igualada de la Universitat de Lleida (UdL). Per cadascuna de les temàtiques s'explicarà que és, quines aplicacions té, i exemples de casos d’ús reals. L'organització de la jornada va a càrrec de l'Àrea 5G Penedès.

L'Àrea 5G Penedès està formada per representants de diversos agents i administracions del territori com la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament d'Igualada, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i l'agència d'innovació pública de les TIC ubicada a Vilanova i la Geltrú. UdL acollirà un cicle de formacions per donar a conèixer les principals Tecnologies Digitals Avançades i les seves aplicacions. Es tracta d’unes jornades de capacitació adreçades a empreses, professionals, entitats i persones amb interès per conèixer el potencial d’aquestes tecnologies amb l’objectiu de promoure’n l’ús i facilitar-ne l’adopció. El cicle està impulsat des de l’estratègia de les Àrees 5G.

La Sessió de l'Àrea 5G Penedès, iniciativa impulsada per la Generalitat de Catalunya, Fundació i2CAT i la Fundació Mobile World Capital Barcelona.