L'impacte d'un ocell obliga a evacuar un avió a l'aeroport de Barcelona

L'aeronau, que en el moment de l'impacte rodava per la pista, s'ha vist obligada a avortar l'enlairament

Vol aturat a una pista de la Terminal 1 del Prat després d'impactar amb un ocell en el moment de la carrera per enlairar-se.

Vol aturat a una pista de la Terminal 1 del Prat després d'impactar amb un ocell en el moment de la carrera per enlairar-se. / Controladores Aéreos

Redacció / Agències

L'impacte aquest diumenge al matí d'un ocell de grans dimensions contra un avió que rodava a la pista a l'aeroport de Barcelona per emprendre vol cap a Sevilla ha obligat a avortar l'enlairament de l'aeronau. L'evacuació de la nau ha ocasionat retards a la sortida d'altres aparells, segons han informat a les xarxes socials els controladors aeris.

Segons Aena, diversos passatgers han patit contusions lleus en l’evacuació de l’aeronau, però cap d’ells ha estat derivat a un centre hospitalari. Els Bombers de l’aeroport han hagut d’actuar per sufocar l’escalfament dels frens de l’avió, que havia de sortir de la Terminal 1 a les 9:10 hores. Segons ha informat Enaire, a causa d’aquest incident s’han registrat “demores mínimes” i un cop s’ha retirat l’avió de la pista s’ha recuperat l’operativa habitual.

TEMES