El PP diu que no necessita una "taula de diàleg" per reunir-se amb Pedro Sánchez

Gamarra diu que no necessiten una "taula de diàleg" i no col·laboraran en el seu "blanquejament"

La secretària general del PP, Cuca Gamarra, aquest dijous

La secretària general del PP, Cuca Gamarra, aquest dijous / ACN

ACN

La secretària general del PP, Cuca Gamarra, ha afirmat aquest dijous que Alberto Núñez Feijóo no necessita una "taula de diàleg" per parlar amb el president espanyol, Pedro Sánchez. "Que amb nosaltres no compti per blanquejar aquestes humiliacions. El PP no col·laborarà en el blanquejament d'aquestes taules que li exigeixen aquells que li fan xantatge", ha dit des de l'Aragó. Els populars han respost així a l'oferiment de Sánchez de fer una trobada amb el cap de l'oposició per creació d'una "comissió de treball" que tingui com a objectiu acordar la renovació del CGPJ, abordar el nou sistema de finançament i tancar la reforma de l'article 49 de la Constitució perquè deixi de parlar de "disminuïts".

Gamarra, que s'ha preguntat si Sánchez pretén que la trobada amb el PP sigui a l'estranger o tingui mediadors, com la cita amb Junts del cap de setmana passat, ha afegit que el PP ha conegut l'oferta del president a través dels mitjans. "El PP no disposa de cap informació sobre aquesta reunió, ni oficial ni extraoficial", ha dit.

Des del PP agreguen que la trobada no hauria de ser per parlar del CGPJ o el finançament autonòmic, sinó per tractar temes com la igualtat dels espanyols o l'amnistia. Gamarra també ha demanat que la votació sobre l'amnistia al Congrés es faci a veu alçada per fer que els diputats del PSOE "donin la cara".