Ayuso diu que se sent perseguida després de fer-se pública la denúncia a la seva parella per frau fiscal

Apunta que la Moncloa està pressionant els mitjans de comunicació per atacar-la I assegura que "no hi ha cap trama"

Ayuso després de la denúncia a la seva parella per frau fiscal: "Ara li toca a ell"

ACN

Albert Segura (ACN)

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, assegura que se sent perseguida des de fa 5 anys. La presidenta madrilenya s'ha pronunciat en una visita a Castelldefels, després que aquest dimarts 'Eldiario.es' ha fet públic que la Fiscalia Provincial de Madrid ha denunciat la seva parella i empresari, Alberto González Amador, per un frau fiscal en l'Impost de Societats de 350.951 euros suposadament comès durant els anys 2020 i 2021 amb factures falses i societats pantalla.

Díaz Ayuso ha assegurat, a més, que la Moncloa ha pressionat els mitjans de comunicació per moure el tema: "Aquí no hi ha cap trama ni xarxes paral·leles", ha defensat, tot destacant que no té la denúncia no té cap relació amb la comunitat que presideix.

"Ara li toca a la meva parella". D'aquesta manera ha volgut reflectir Isabel Díaz Ayuso la persecució de la qual es considera víctima des de fa 5 anys, temps en què ha assegurat que han tocat tota la seva família per relacionar-la amb presumptes casos irregulars: "Primer va ser el meu difunt pare, que no es va poder defensar de les acusacions, després el meu germà, la meva mare va sortir en moltes notícies, els cosins, el meu poble, el barri, i fins i tot que si l'escola on vaig anar era de més o menys qualitat".

La presidenta madrilenya ha destacat que sabia que la seva parella ha estat denunciada per uns fets anteriors a que iniciessin la seva relació sentimental, però ha volgut rebaixar el pes de la pròpia denúncia: "Potser els ciutadans no saben de què tracta, però les empreses i els autònoms saben que Hisenda fa una acusació, i ell ara s'ha de defensar", ha relatat.

Amb tot, ha destacat que els fets no tenen res a veure amb la Comunitat de Madrid. "No hi ha hagut trames, ni xarxes paral·leles, ni res del que s'intenta dir des de la Moncloa, que em consta que des del primer moment està trucant a les televisions demanant que s'incideixi en el tema", ha reiterat.