L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet començarà una prova pilot de transport a demanda el dia 2 de maig amb una durada de dos mesos. El servei serà gratuït, s’adreça a les persones majors de 65 anys de Sant Vicenç mateix, i que es vulguin desplaçar pel municipi. Es planteja com un reforç per afavorir la seva mobilitat.

Tots els veïns i veïnes majors de 65 que vulguin fer ús del transport a demanda s’han d’adreçar a les dues oficines d’atenció a la ciutadania (Ajuntament i Espai Impuls) per donar-se d’alta com a persones usuàries. El consistori els facilitarà tota la informació d’un servei que, inicialment, funcionarà els dies laborables, de dilluns a divendres, de 2/4 de 10 del matí a 2 del migdia. Començarà a operar el dia 2 de maig i les reserves ja es podran fer a partir de dilluns de la setmana vinent.

Les persones apuntades podran utilitzar el servei fent una reserva prèvia com a màxim el dia anterior al servei fins a les 2 del migdia, a través d’una trucada al telèfon 938 746 800.

El transport a demanda estableix un total de deu parades d’origen o destí. Per tant, les persones usuàries poden sol·licitar un trajecte des d’un punt triat lliurement, com el seu domicili, a una d’aquestes parades o a l’inrevés. Les parades seran el Centre d’Atenció Primària, la plaça del Pi, la plaça de l’Ajuntament, l’Espai Impuls, la plaça Onze de Setembre, L’Esplai, el tanatori i el cementiri, la residència de persones grans i les estacions de RENFE i FGC.

Després de la prova pilot de dos mesos de durada s’avaluarà la resposta de la ciutadania i l’Ajuntament estudiarà la idoneïtat d’oferir aquest servei de manera continuada.