El govern en minoria de Navàs tindrà tres dedicacions exclusives

El nou executiu de la CUP només compta amb cinc dels tretze regidors del ple

Presa de possessió del nou alcalde, el mes passat

Presa de possessió del nou alcalde, el mes passat / BLANCA SOLER

Redacció

Navàs va aprovar el cartipàs municipal de la legislatura en un Ple extraordinari, que detalla que, dels cinc regidors que integren el govern en minoria de la CUP, tres tindran dedicació exclusiva. Són l'alcalde Jaume Casals, qui també assumeix les àrees d'Alcaldia, Urbanisme, Promoció econòmica, Consum, Via pública i Serveis Econòmics, la primera tinent d'alcaldia Joana Tarrés (Personal, Educació, Medi Ambient, Món Rural, Participació, Transparència i Porta a Porta) i el segon tinent, Ivan Crespo (Esports, Promoció de la Salut i Cementiri, Governació i Emergències i Eix i Servei d'Aigües). L'alcalde cobrarà 34.000 euros anuals bruts en 14 pagues, mentre que els tinents d'alcalde cobraran 28.420 euros bruts anuals.

Els altres regidors, que tindran una dedicació del 73,89%, són Sara Nicolás (Residència d’Avis i Àvies, Drets Socials, Feminismes i Comunicació) i David Terés (Cultura, Joventut, Festes, Organització i Noves Tecnologies, Turisme i Habitatge) que cobraran 21.000 euros anuals bruts. D'aquesta manera, s'han reduït els sous en mes de 20.000 euros anuals respecte a l'anterior mandat.

D'altra banda, s'han augmentat les retribucions als membres de l'oposició, que cobraran 250 euros per assistència a ple -que seran bimensuals- i 75 euros per les comissions. Se n'han format quatre de remunerades, que són la Comissió Informativa general d’assumptes del Ple de Control i Dictamen, la Comissió de la Residència d’Avis i Àvies, la Comissió d’Habitatge i la Comissió Especial de Comptes.