La Fira de Nadal i d'Entitats porta l'ambient nadalenc al centre de Súria

Durant el mercat es van fer nombroses activitats com el caga tió o la visita del Patge Reial  

Redacció

La Fira de Nadal i Fira d’Entitats va portar, aquest diumenge passat, animació i ambient nadalenc al centre urbà de Súria. La plaça de Sant Joan i la plaça de la Serradora van ser els escenaris principals de les activitats dutes a terme, com parades d’entitats, tallers infantils, botigues obertes, concert, cantada de nadales, caga tió, visita del Patge Reial, escacs, circuit infantil i inflables, entre d’altres.

El pas de persones va ser constant al llarg de tot el matí entre les places de Sant Joan i de la Serradora. A diferència d’anteriors edicions, enguany no es va tallar al trànsit la travessia principal per donar més protagonisme a la presència dels establiments oberts. En el marc de les fires es van desenvolupar diferents activitats solidàries. Súria Punt Comercial també va iniciar la campanya comercial de Nadal i Reis, que es desenvolupa fins al pròxim 5 de gener.

Aquesta nova edició de la Fira de Nadal i Fira d’Entitats va comptar amb la participació de les AFA de les Escoles Francesc Macià, Salipota i Fedac, Agrupament Escolta i Guia Joan Ros, Amics dels Kissos, Càritas Parroquial, Centre Excursionista, Club d’Escacs, Club Karate Bages, Colla Castellera Salats, Coral Sòrissons de l’Escola Municipal de Música, El Pakitu No Puja, Foment Cultural, Geganters i Grallers del Poble Vell, Rodamón Slot, Societat Coral La Llanterna, Súria Punt Comercial i Unió Ciclista Mig-Món. L’organització de les fires ha anat a càrrec de l’Ajuntament de Súria i Súria Punt Comercial, amb el suport de la Diputació de Barcelona.