L'Eurocup anuncia els 20 equips de la competició i el Baxi queda fora

17 clubs repetiran dins el torneig, que comptarà amb el debut del Wolves de Vilna i el retorn de l'Aris de Salónica i el Besiktas

Imatge d'arxiu d'un partit del Baxi al Nou Congost de Manresa

Imatge d'arxiu d'un partit del Baxi al Nou Congost de Manresa / BAXI MANRES

Redacció

El Baxi Manresa no competirà a l'Eurocup. La competició organitzada per l'entorn Eurolliga i IMG ha donat a conèixer aquest dijous al migdia els 20 equips que disputaran el torneig. Entre ells, no hi ha el club manresà. A banda d'apuntar-se a la preinscripció de la Champions, el Baxi també va explorar la via Eurocup per saber si seria possible entrar en aquest torneig. El Baxi però, no hi té historial previ i ha quedat fora de la competició.

Els 20 equips que conformaran l'Eurocup 2023-2024

Els 20 equips que conformaran l'Eurocup 2023-2024 / Twitter

Enguany, 17 clubs repetiran dins el torneig, mentre que debutarà a la competició el Wolves de Vilna i tornaran l'Aris de Salónica i el Besiktas.

A banda de l'anunci dels competidors, l'Eurocup ha anunciat un canvi en el sistema de competició. Només els sis primers de cada grup, i no vuit, es classificaran per a la segona fase i els dos primers de cada grup aniran directes a quarts de final. Amb el nou format, els finalistes podrien jugar un mínim de 23 partits i un màxim de 26.