Bàsquet/Lliga Endesa

La nova estrella del Breogán jugarà a Manresa tot i la mort de la seva germana

Ben McLemore ja va actuar contra el Girona coneixent la notícia i viatjarà des del Congost als Estats Units per assistir al funeral

Ben McLemore va jugar contra el Girona tot i conèixer la fatal notícia

Ben McLemore va jugar contra el Girona tot i conèixer la fatal notícia / C. Castro/ACB Photo

Jordi Agut

Jordi Agut

El jugador nord-americà del Breogán Ben McLemore jugarà aquest dissabte al Nou Congost per segon partit seguit després de conèixer la mort d'una de les seves germanes el passat dia 19 d'aquest mes. McLemore, que va aterrar a Lugo en substitució de Justin Anderson quan aquest va fitxar pel València, ha actuat quatre partits amb els gallecs i el darrer, davant del Girona, ja ho va fer coneixent la notícia. Tot i això, va mostrar la seva implicació amb 10 punts i 12 de valoració.

El tècnic croat del Río Breogán, Veljko Mrsic, ha destacat "la implicació" de l'escorta de Missouri amb l'equip i que "després del partit viatjarà als Estats Units per assistir al funeral i després tornarà directament a Saragossa" per jugar el proper partit de lliga, el 3 de febrer.

En la roda de premsa prèvia al partit, Mrsic també ha parlat del Baxi: "El Manresa té molta qualitat i ho han demostrat ficant-se a la Copa entre els vuit primers. Estan liderats per un dels millors entrenadors d’Europa. Tenen un sistema de joc semblant al del Girona, però més ordenat i es coneixen molt bé. Des de mitja temporada van salvar la categoria i ara estan a un nivell molt bo".