Berga impulsa una consulta ciutadana per crear un reglament d’ús del centre esportiu El Tossalet

El consistori obre un període perquè veïns i entitats facin aportacions sobre el projecte normatiu

Sala de fitness del centre esportiu El Tossalet

Sala de fitness del centre esportiu El Tossalet / Ajuntament de Berga

Redacció

L’Ajuntament de Berga posa en marxa una consulta oberta a la ciutadania sobre l’elaboració d’un reglament vinculat a l’àrea d’Esports. La proposta preveu la creació d’un reglament per establir la normativa d’ús del Centre Esportiu Municipal El Tossalet

Permetrà al consistori disposar d’un document que recollirà les normes generals, els horaris i calendaris, l’oferta d’activitats, els drets i les responsabilitats dels usuaris i usuàries de l’equipament, entre d’altres. L’edifici d’El Tossalet, ubicat a la zona esportiva, disposa de piscina coberta, diferents sales d’activitats, sala de fitness, spa i zona de vestidors.

El consistori ha obert ja el període de consulta pública perquè els veïns i veïnes i les entitats puguin fer aportacions sobre el projecte normatiu esmentat. És obert a persones majors de 16 anys i a les entitats sense ànim de lucre inscrites al Registre Municipal d’Entitats de Berga poden fer aportacions i suggeriments presentant una instància genèrica.

Al web ajberga.cat, a Participació ciutadana en projectes normatius, es pot consultar la informació i l’enllaç al formulari d’instància genèrica per fer les aportacions oportunes. El termini per presentar instàncies es tancarà l’11 de març.