Puig-reig convoca les festes que tanquen el programa d’estiu

La revetlla de Sant Ramon el dia 31 i l’Arrossada de Cal Prat el 2 de setembre acomiadaran la temporada

Una festa gastronòmica a Cal Prat | ARXIU/ D.P.

Una festa gastronòmica a Cal Prat | ARXIU/ D.P. / redacció. puig-reig

Redacció

L’Associació de la Gent Gran de Puig-reig i l’Ajuntament ha convocat per al dijous dia 31 d’agost la tradicional revetlla de Sant Ramon amb un programa d’actes i activitats que es concentraran durant el vespre.

D’aquesta manera, i segons la programació que s’ha dissenyat per part de l’associació, la celebració s’iniciarà a dos quarts de deu del vespre a la plaça Mestre Badia amb una sessió de ball amb música pròpia de les dècades dels 70 i dels 80, i anirà a càrrec del músic Raimon. A més, la vetllada comptarà amb un servei de coca, xocolata, begudes i garnatxa de l’Empordà per a tots els assistents, segons han apuntat des de l’organització.

Festa a Cal Prat

La revetlla de Sant Ramon és una de les cites consolidades al calendari de festes de final de l’estiu al municipi Puig-reig, conjuntament amb l’Arrossada popular del nucli de Cal Prat, dins del mateix terme.

En aquest cas, la cita en qüestió ha quedat fixada per al dissabte dia 2 de setembre, i se celebrarà al Passeig dels Til·lers. En aquesta ocasió el programa s’iniciarà a dos quarts de d’onze del matí amb un recorregut patrimonial pel conjunt de l’excolònia de Cal Prat, i que inclourà una descoberta del projecte urbanístic d’Antoni Darder. Serà un recorregut guiat que anirà a càrrec de la historiadora Rosa Serra.

A partir de les dotze del migdia se celebrarà una Ballada dels gegants de Puig-reig i a partir de tres quarts d’una s’obrirà una zona per poder participar en diversos jocs tradicionals.

Tot seguit, cap a les dues del migdia es farà l’acte central de la festa amb un dinar popular que, amb un preu de vint euros, inclourà arròs, pa, vi, aigua i postres. La venda de tiquets ja és oberta de forma anticipada.