Una parella berguedana arriba fins al final del nou programa de 3Cat «La travessa»

El darrer programa, que ha permès conèixer els detalls dels últims dies de concurs i que Regió7 recull en aquest article, ha comptat amb dos representants de la Catalunya central, Alejandro Correa i Sílvia Rodríguez

La Teresa Serra i la Piluca Gasch, de la Cerdanya i l'Alt Urgell, també han format part de les 8 parelles participants

Alejandro Correa i Sílvia Rodríguez, a la final de "La travessa" de TV3

Alejandro Correa i Sílvia Rodríguez, a la final de "La travessa" de TV3 / Arxiu particular

Redacció

Dos berguedans, Alejandro Correa i Sílvia Rodríguez, han arribat a la final de «La Travessa», el nou reality d'aventures de la nova plataforma 3Cat presentat per la influencer Laura Escanes. Els que l'hagin seguit a través del canal, el divendres van poder veure l'últim capítol, ja disponible.

Alejandro Correa, de 31 anys i veí de Borredà, ha participat al concurs amb la seva companya habitual de curses, la Sílvia Rodríguez, una jove de la mateixa edat nascuda a Barcelona però vinculada també a Borredà. Durant quinze dies, Correa i Rodríguez han lluitat per ser els primers a arribar al Cap de Creus. Ho han fet sense conèixer el recorregut de l'etapa ni els reptes que s'anaven trobant, intentant superar tots els obstacles per no quedar eliminats al final de cada prova. Han recorregut més de 200 quilòmetres, creuant cims, boscos i barrancs, per poder optar als 10.000 euros de premi.

Correa ha estudiat a la UPC de Manresa i és responsable de projectes d'enginyeria a l'empresa metal·lúrgica Masats, a Salelles. Rodríguez, tecnòloga alimentària, per la seva banda, té una forta vinculació amb el Berguedà, ja que estiueja de forma habitual a Borredà.

Al concurs també hi ha hagut dues representants més de les comarques de cobertura d'aquest diari, Teresa Serra (51 anys) i Piluca Gasch (52), unides pel seu amor al swing. Serra, fisioterapeuta solsonina establerta a la Seu d'Urgell, i Gasch, entrenadora i veïna de Lles de Cerdanya, van ser les quartes eliminades del concurs.

La Teresa Serra i la Piluca Gasch, de la Cerdanya i l'Alt Urgell, també han format part de les 8 parelles participants

La Teresa Serra i la Piluca Gasch, de la Cerdanya i l'Alt Urgell, també han format part de les 8 parelles participants / Arxiu particular

La gran final

A partir d'aquest moment, si algú no ha vist el capítol final, hauria de deixar de llegir. Correa i Rodríguez s'han quedat a les portes de classificar-se per a l'última etapa, després de ser eliminats per pocs segons en un dels darrers reptes del programa, dut a terme a la platja de les Violetes, a l'Alt Empordà.

Després d'uns últims minuts frenètics, la parella no ha aconseguit l'anhelada plaça que els portava a la lluita directa pel premi del programa. Només dos duos podien arribar a l'últim repte, i, després d'un ajustat duel amb el Xevi i la Carme, l'Esterri i la Clara s'han acabat convertint en els guanyadors de la primera edició del programa.