La campanya de Reis de Creu Roja Joventut del Berguedà recull joguines i material esportiu

Es faran arribar a 131 infants de famílies en situació de vulnerabilitat de tota la comarca

Joguines recollides ja a la seu de la Creu Roja de Berga

Joguines recollides ja a la seu de la Creu Roja de Berga / Creu Roja Joventut

Redacció

Creu Roja Joventut necessita joguines i material esportiu per a nenes i nenes de famílies en situació de vulnerabilitat del Berguedà, per assegurar que reben regals per Nadal i per Reis.

Fan falta jocs i joguines especialment per a la franja de 7 a 12 anys. Cal que siguin nous, no bèl·lics i no sexistes. També falta tot tipus de material esportiu (pilotes, cordes, etc.).

Es poden portar a les oficines de la Creu Roja de Berga (pl. Europa, 10) i de Gironella (c. Sant Joan Baptista de la Salle, 3) de 9.00 a 13.00. També s'accepten donatius econòmics, que es destinaran íntegrament a la campanya, i que s'han de fer trucant al telèfon 938213311.

Els regals es faran arribar a famílies, derivades pels Serveis Socials, de tots els municipis de la comarca, excepte Berga, on la recollida va a càrrec de Càritas Parroquial. Aquest any, s'han detectat necessitats en 131 infants, una trentena menys que l'any passat. 

Cada criatura rep un lot amb tres regals: un joc educatiu, un joc cooperatiu i una joguina. 

La campanya de recollida de joguines i de material escolar i esportiu porta per títol 'Els seus drets en joc: Amb la teva ajuda, tenen molt a aprendre' per recordar que tots els nens i nenes tenen dret a jugar i a accedir a l'educació en igualtat. Per això, és imprescindible que aquest Nadal i aquesta nit de Reis cap infant del Berguedà no es quedi fora de joc.