Berga atrau un miler de persones a les primeres funcions dels Pastorets

Els canvis a l’obra han generat interès per part del públic, que encara pot gaudir de tres funcions més

Una de les escenes dels Pastorets de Berga, el dia de Nadal | JORDI BIEL

Una de les escenes dels Pastorets de Berga, el dia de Nadal | JORDI BIEL / redacció. berga

Redacció

Les dues primeres funcions dels Pastorets de Berga han aplegat un miler de persones al Teatre Municipal. L’Agrupació Teatral la Farsa en fa una bona valoració, ja que «es tracta de xifres que igualen les de l’any passat, malgrat enguany no tenir música en directa. Són xifres insòlites i no s’aconseguien des del 2008».

Tan la funció del dia de Nadal com la de Sant Esteve van omplir la platea, i les persones que van esperar a comprar l’entrada a última hora es van haver de col·locar a l’amfiteatre, que també va omplir les localitats.

Pel que fa al públic, s’ha notat un augment de famílies de fora de la ciutat interessats per l’obra de Serafí Pitarra.

Segons els organitzadors, els canvis també han generat interès, com ara la renovació de papers, que enguany protagonitzen gent molt jove, i la renovació de vestuari.

Els dos nous directors dels Pastorets, Eric Calderer i Marc Corominas, celebren aquestes xifres i agraeixen al públic la confiança per omplir el teatre en les dues primeres representacions i encoratgen a tot el Berguedà a gaudir d’alguna o altra de les funcions restants dels Pastorets de Berga.

La propera representació serà dilluns, 1 de gener, i se’n faran dues més els diumenges 7 i 14 de gener. Totes les funcions es faran a les 6 de la tarda.

Les entrades es poden comprar al web elspastoretsdeberga.cat o bé una hora abans de la funció a la taquilla del teatre.